Vi söker praktikant som searcher / headhunter!

Nu söker vi dig som vill arbeta med att prospektera och rekrytera Aconics nästa topptalanger. Bolaget grundades år 2016 och är ett snabbväxande och innovativt sälj- och rekryteringsbolag. Du kommer att sitta i ljusa och trevliga lokaler i Frösundavik där du kommer at välkomnas av en modern arbetsplats.

Uppdraget är till en början en praktik på heltid med start omgående men med goda möjligheter till en fast anställning efter avslutad praktik.

 

Dina arbetsuppgifter:

Aconic AB befinner sig i en expansiv fas och har en ambitiös plan framåt. Du kommer ansvara för att searcha/headhunta kandidater internt och till kunder. Dina arbetsuppgifter blir att prospektera fram kandidater, genomföra search/headhunting. Vid match så koordinerar du mötet mellan kandidat och Aconic:s rekryteringsansvariga som fortsätter rekryterings- och onboardingprocessen. För att lyckas så bra som möjligt med uppdraget är det viktigt att du förstår Aconics kultur, affär, mål, vision samt innehållet i de olika affärsområdena för att så träffsäkert som möjligt hitta och sen placera kandidaterna i rätt affärsområde.

 

Vad du har med dig sedan tidigare:

Du vill arbeta med headhunting/search/rekrytering men har du erfarenhet av försäljning B2B /B2C är det också intressant.  Vi ser att du är en driven person som är självgående i arbetet att ta fram kandidater, samtidigt som du behöver vara kreativ i ditt sätt att arbeta för att få bästa möjliga effekt i ditt sökande. Det är viktigt att du är en kvalitetsmedveten person som är kritisk i ditt urval samtidigt som du förstås behöver se en talangs utvecklingspotential. Vi ser gärna att du är nyfiken och har en hunger att anskaffa dig ny kompetens samtidigt som du är en passionerad person som tar med dig energi till kontoret.

Vi tror att du har goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.

 

Så ansöker du

Låter detta intressant? Skicka gärna in din ansökan omgående då vi arbetar med löpande urval. Har du några frågor om tjänsten eller processen är du varmt välkommen att kontakta Tommy Erkki på 073 842 85 16 Ansökan skickas till tommy.erkki@aconic.se