Vi söker fältsäljare till vår kund We Agree AB!

Information om uppdraget: Vi söker just nu fältsäljare till vår kund We Agree AB som är verksamma inom försäljning, marknadsföring och event. Bolaget har idag 20 st anställda och är mitt i en expansiv fas där du nu har chansen att bli en del utav bolagets framgång och utveckling. Rollen som säljare på We agree är en operativ roll som kräver ett stort engagemang. Innan säljaren besöker sina kunder gör We agree en gedigen research och förberedelse med målsättning att förenkla säljarens säljprocess och öka mängden varma kunder i sitt område. Eftersom du äger hela processen från ax till limpa, finns det inget som kan begränsa dina möjligheter att stänga en affär.

 

We agrees kund är en utav Sveriges största fiberutbyggare. De har en unik position på marknaden i form av att deras infrastruktur är neutral och öppen. Det betyder att Sveriges ledande tjänsteleverantörer konkurrerar i nätet på lika villkor vilket ger våra kunder både bättre pris och utbud jämfört med andra konkurrenter. We agrees uppdrag är att koppla upp kunder till ett av Sveriges främsta fibernät.

 

Tjänsten är en direktrekrytering till vår kund vilket innebär att Aconic AB håller i rekryteringsprocessen men att du därefter blir anställd hos We Agree AB. Arbetstiderna är förlagt söndag-torsdag under eftermiddag/kväll. Du kommer att få en gedigen utbildning i början av din anställning så att du har alla förutsättningar när du träder in i din roll.

 

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidater, helst med omgående start. Frågor hänvisas till ansvarig rekryterare tommy.erkki@aconic.se

 

Detta söker vi: För att passa i rollen ser vi att du har ett intresse för försäljning och en god social förmåga. Vidare har du ett stort driv och gillar kundrelationer. Du behärskar svenska flytande. Det är meriterande om du innehar B-körkort då tjänsten kan komma att innebära resor med bland annat bil, men inget krav. Är det dig vi beskriver ovan? Tveka då inte att skicka in ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen avslutas så snart vi hittat rätt kandidater.