Referenser &  våra kunder

Varför ska uppdragsgivare välja ACONIC?
Vi värdesätter relationen med våra samarbetspartners lika mycket som resultat och tidsramar. ACONIC fullföljer arbete tills projektet är avslutat och resultatet är uppnått. Hos oss får ni störst engagemang och en stabil samarbetspartner för varje uppdrag.  Det är lika viktigt för oss att leverera starka resultat såsom att vårda ert varumärke. Vi har en bred portfolio och kan tillhandahålla lösningar inom Kanvas försäljning, telemarketing försäljning, B2C- försäljning och B2B- försäljning.

 

 

Våra kunder
Nedan kan ni själv läsa om vad några av våra kunder säger om ACONIC och om vårt samarbete.

aconic-slide2
aconic-slide1

Svensk Infrastruktur
”Aconic har ett systematiskt tänk och en långsiktigt agerande som vi på Stadsnätsbolaget och Svensk Infrastruktur uppskattar mycket. Sedan samarbetet startade har vi haft en gemensam agenda där vi bygger gemensamma långsiktiga mål, hjälper och stöttar varandra för att nå dessa mål. De har stöttat oss extremt mycket och är delaktiga att vi nått de resultat vi nått med vår bolagsgrupp. ”

 

Johan Sundberg, Grundare av Stadsnätsbolaget, Svensk Infrastruktur och Öppna Stadsnät.

Stadsnätsbolaget
”Nätbolaget är väldigt tacksamma för vårt samarbete med Aconic inom försäljning. Jag upplever Aconics medarbetare som väldigt professionella, ansvarsfulla och enkla att ha att göra med. Det bästa med Aconic är att ni håller vad ni lovar, vilket för mig, är ett bra tecken på att ni vill var en långsiktig partner. Era medarbetare är väldigt trevliga och extremt lätta att ha att göra med. Det vi är överens om muntligt speglar sig i verkligheten. Det kanske låter som en självklarhet, men så är det verkligen inte i den branscher vi är aktiva i.

Vi är väldigt nöjda kunder till Aconic!”

 

Stefan Tengvall, VD Stadsnätsbolaget, Svensk Infrastruktur och Öppna Stadsnät

Investera i ACONIC
Söker ni attraktiva investeringsmöjligheter i ett entreprenörsbolag och vill engagera dig i vårt bolags utveckling? Vi träffar gärna er och diskuterar tillsammans olika samarbetas möjligheter och partnerskap.