Karriär & jobb

Lediga tjänster just nu

Telefonförsäljare

Kundtjänstchef - Stockholm

Praktikant, searcher/headhunter

Fältsäljare - Region syd

Teamleader

Fältsäljare

 

Varför väljer kandidaterna ACONIC?

ACONIC utmärker sig jämfört med övriga bemmaningsbolag. Vi har en stark bolagskultur och för oss är kärnvärden en viktig del i vår verksamhet. De fungerar som vägvisare för oss i vårt kontinuerliga arbete att nå vår vision samt säkerställande att bolagets ambitionsnivå aldrig sänks!

Hos ACONIC tänjer vi gränser. Ni kommer jobba i ett tajt team tillsammans med likasinnade. Vi sätter alltid ribban högt och är måna om att utveckla och behålla talanger. Vi vill jobba med ambitiösa personer som vill satsa långsiktigt på sin professionella utveckling.

 

Bolagets mål är att finna varje individs optimala förmåga inom sitt arbetsområde. Detta uppnås genom planerade medarbetarsamtal och gemensam planering för var och ens indiviella utveckling.  Alla ska ha sin egen utvecklingsplan. Bolagets ledning och teamledarna ska stödja medarbetarna att nå sin högsta professionella nivå.

 

Vi har uppdrag där ni kommer kunna ta mycket ansvar och växa i takt med vårt bolag.

 

ACONICs nätverk

Vi förser våra kandidater med ett gediget kontaktnät och en möjlighet att göra ett starkt intryck hos företaget eller företagen arbetar för. Vi har samarbete med akademier och skolor och tillsammans parar vi ihop formbara talanger ihop till nya spännande uppdragsgivare.

 

Praktisera hos oss!
Arbetslivserfarenhet är alltid intressant för företag att titta på när de anställer personal. Genom att praktisera hos oss har ni möjlighet att fortsätta att bygga på ditt CV, få interna utbildningar, och få en bra start in i arbetslivet.

Vi har goda kontakter med våra uppdragsgivare vilket innebär att en praktikplats kan leda till arbete.

 

För dig som studerar

Söker ni efter en tjänst där ni kan skräddarsy dina arbetstimmar utefter ditt studieschema och på så vis slippa uppoffra föreläsningar, seminarier eller tentaplugg?  Eller söker ni helt enkelt efter ett deltidsjobb där man kan tjäna lika gott som en heltidstjänst? Hos ACONIC har ni möjlighet till båda.

Hos oss hittar ni extrajobb inom spännande branscher, både uppdrag som kan relateras till studier men också jobb där kravet på utbildning inte väger tyngst. Det finns även flexibla tjänster som man enkelt kan anpassas med sina studier.

Skicka in ert cv eller ta kontakt med oss idag!