Kundtjänstchef i Stockholm!

Vi söker dig som är drivande och målinriktad med förmåga att utveckla en verksamhet mot uppställda mål. Du motiveras av att leverera god service och bidra till en mycket god kundupplevelse.

 

Som person har du ett genuint människointresse och som chef ett intresse av att utveckla ditt team. Du har förmågan att arbeta strukturerat, proaktivt och med en god överblick. Du tar stort ansvar och har lätt för att ta beslut och delegera. Du är prestigelös, har lätt för att samarbeta med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

 

Dina arbetsuppgifter

Som kundtjänstchef  kommer du utöver ett personalansvar över 3-5 operatörer även ha fälttekniker under dig. Som person är du positiv till utmaningar samt tycker om att arbeta med problemlösning. Ditt team utgör en mycket betydelsefull roll för företaget då de dagligen har löpande kontakt med kunder. Det är viktigt att du är affärsmässig, att du exempelvis kan balansera kvalitet mot kostnader i den kundservice företaget erbjuder. Vi söker dig som inte räds utmaningar utan tar dig an problem med en öppen och motiverad inställning. Du har även stora chanser att utvecklas och bygga en karriär inom företaget då du kommer att vara underställd Drift men ingå i den direkta ledningsgruppen med övriga ledande befattningshavare.

 

Om företaget

Företaget är ett modernt och innovativt företag som arbetar med digital infrastruktur. Koncernen har sedan år 2009 varit pionjärer inom förläggning av fiber till villamarknaden. Under bolagets tid har de byggt ut fiber till över 30 kommuner och försett cirka 100 000 fastigheter med fiber. Bolaget levererar ett öppet och neutralt nät med lika villkor för både leverantörer och för slutkund. Företaget har ett modernt kontor beläget i Frösundavik.

 

Din profil

Arbetet ställer höga krav på ledarskapsförmåga, men du bör även vara strukturerad och ha en god kommunikativ förmåga. Vi önskar att du kan ta egna initiativ när det behövs och har lätt för att skapa förtroende. Det är krav på att du arbetat som chef med personalansvar tidigare och det är meriterande om du tidigare har arbetat i Kundtjänst. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både skriftligt och muntligt.

 

Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! Bifoga CV, personligt brev samt relevanta betyg.

 

Ansökan skickas till tommy.erkki@aconic.se

Vid frågor ring: 073-84 28 516.