Rekrytering & bemanning

Vad kan vi göra för er?

Vi har själva suttit på uppdragsgivarsidan och vet vad man efterfrågar som kund. Att ha en stadig dialog och en kontinuerlig leverans är viktigt. Eftersom ACONIC har en bred portfölj av tjänster är vi ett smidigt och effektivt val för företagare i både form av tid och energi.

 

Våra höga krav resulterar i starka resultat för våra kunder, vårt team och i sista ledet för ACONICs verksamhet i sin helhet.

 

Nedan finner ni hela vår tjänsteportfölj

Försäljning & Coachning
Rekrytering
Bemanning
Försäljning & Coachning

ACONIC Försäljning

ACONIC har olika tjänster speciellt utformade för branscherna bygg, IT och retail. Oavsett om försäljningsuppdragen är kortsiktigt eller långsiktigt så är alltid vår utgångspunkt att ha en långvarig relation med våra uppdragsgivare. Därför är det lika viktigt för oss att leverera starka resultat såsom att vårda ert varumärke. Vi har en bred portfolio och kan tillhandahålla lösningar inom kanvas försäljning, telemarketing försäljning, B2C- försäljning och B2B- försäljning.

Vill ni ha hjälp med att introducera er produkt på en marknad, förtäta befintliga marknader eller hitta nya kunder via direktförsäljning? Vi arbetar med olika verktyg för att tillsammans kunna skräddarsy en plan för att nå starka resultat.

 

Telemarketing – Nyhet!

ACONIC telemarketing är ett nytt affärsområde inom vår tjänsteportfölj. Detta är den sista delen i att kunna leverera en komplett försäljningslösning till våra uppdragsgivare. Direktförsäljning per telefon är ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att nå resultat. När vi antar telemarketing uppdrag lyssnar vi på era önskemål och använder vår erfarenhet, kunskap samt metodik för att nå en gemensam målsättning. All telemarketing är behovsanpassad och utformas för att tillgodose uppdragsgivarens krav och målsättning.

Våra uppdrag riktar sig både mot konsument samt företagsförsäljning.

 

ACONIC Academy

Behöver ert företag hjälp med försäljning, coaching eller inspirationsutbildningar? ACONIC har mångårig erfarenhet av försäljning, ledarskap och utbildning. Vi tillhandahåller utbildningar efter kundens önskemål.


Kontakta oss för mer information

Rekrytering

ACONIC rekrytering
En vakant plats eller en fel rekrytering kan kosta mycket pengar och energi för ett bolag.

Att rekrytera rätt medarbetare är ett avgörande moment i varje verksamhet. Rekrytering är en viktig del i processen och kräver mycket energi av arbetsgivaren. Med vårt nätverk och erfarenhet inom försäljning, kundservice och retail kan vi garantera ett stadigt flöde av kandidater till er dörr.

 

ACONIC hjälper er att ta ett helhetsgrepp om processen och kalibrera starka medarbetare efter ert företags behov oavsett om det avser säljare eller er toppledare. Våra specialist områden är retail, B2B säljare, B2C säljare.

 

Vi värderar långa relationer med både våra kandidater och uppdragsgivare. Som ny kund erbjuder vi alltid betalt först vid leverans och även en kostnadsfri ersättningsgaranti samt referensgranskning.

 

Kontakta oss för offert förfrågan

Bemanning

ACONIC bemanning

Arbetsbehov behöver inte var cykliskt och kan variera över tid. Allt ifrån att man behöver ta in extra resurs vid försäljningstoppar, organisationsförändringar eller kanske föräldraledighet. Bemanning gör din verksamhet flexibel och ACONIC bemanning tar hela arbetsgivaransvaret åt er. Vi följer löpande upp bemanningskonsultens arbete och ser till att vår samarbetspartner är nöjd under uppdragets gång.


ACONIC höjer ribban till ert företag!

Oavsett om det är bemanning eller egen personal är det viktigt att omfamna sig bland starka medarbetare. ACONICs inställning är att en verksamhet aldrig ska stå eller falla med en person. Våra egna kompetens kontroller, interna utbildningar samt ACONICs on boarding- program säkerställer att ACONIC bemanning tillfredsställer samtliga av våra uppdragsgivares krav på vår bemannad personal.

 

ACONIC har verktygen att utveckla talanger!

Vårt on-boarding-program är ett nytt verktyg för att acklimatisera ACONIC:s bemanning till er verksamhet.  Genom att skapa tydliga mål, utvecklingsplaner, utvärdera samt följa upp kandidaten under projektets gång kan vi hjälpa kandidaten att nå era utsatta mål.

Ni får löpande rapporter hur bemannad personal presterar utifrån sin plan och hur väl de uppfyllt sina mål. För att säkerställa ett starkt engagemang och aktiva medarbetare till våra kunder är deras resultat kopplade till interna prestationsbaserade belöningar.

ACONICs höga krav resulterar i starka resultat för våra kunder, vårt team och i sista ledet för ACONICs verksamhet i sin helhet.

Kontakta oss för offert förfrågan