Bearbeta ljumna kunder men tjäna lika mycket som de vore kalla kunder!

 

Vill du vara en del av vår framgångssaga? Vi växer och hoppas på att hitta fler som brinner för försäljning och vill bidra till att vi blir större och ännu bättre.
 

Vem söker vi? Vi söker dig som har ett högt driv, engagemang och den rätta gnistan. Är du dessutom tävlingsinriktad med utpräglat mål- och resultatfokus så kommer du trivas utmärkt. En god egenskap är att du är en person som ser lösningar istället för problem, tänker positivt istället för negativt. Du har även ett gott självförtroende.

 

För att lyckas i tjänsten ska du ha ett intresse för försäljning och människor. Det är inget krav att du har erfarenhet av sälj innan men såklart meriterande. Det viktigaste för oss är att du vill utvecklas inom sälj och ditt mål är att bli en stjärnsäljare.

 

Vad gör man i rollen som telefonförsäljare? I rollen som telefonförsäljare arbetar med telefonen som arbetsredskap. Du kommer att förmedla tjänster i ett utav Sveriges bästa fibernät där slutkunden är ansluten till en öppen och neutral plattform. Din roll är att till kund sälja in internettjänster från en väletablerad tjänsteleverantör. I nätet finns ledande aktörer så som Comhem, Telenor, Bahnhof, Viasat etc.

 

Vad erbjuder Aconic dig: Som anställd hos oss har du möjligheten att ta del av en utvecklande miljö där din personliga utveckling är i fokus. Kontoret är i Solna i fräscha lokaler. Utöver ovan så får du ta del av:

  • Garantilön kombinerat med generös provisionsmodell
  • Säljutbildning
  • Härliga kollegor som gärna utmanar dig i en match pingis
  • Årliga utlandsresor
  • Ett växande bolag med goda utvecklingsmöjligheter

 

Övrigt:

Tjänsten är en heltidstjänst med totalt 6 månaders provanställning som sedan om båda parter är nöjda leder till en tillsvidareanställning. Låter detta som ditt nya jobb? Skicka in en ansökan nu, det finns inget att vänta på!

 

Vi behandlar ansökningar löpande

 

För att ansöka till denna tjänst skicka Cv + personligt brev till tommy.erkki@aconic.se. Vid frågor: Ring 073-842 85 16

 

Jobbtyp: Heltid

Språk:

  • flytande svenska i tal och skrift (Krav)