ACONIC växer och söker vår nästa nyckelperson!


Vårt uppdrag

Vår kund är en av Sveriges största fiberutbyggare. De har en unik position på marknaden i form av att deras infrastruktur är neutral och öppen. Det betyder att Sveriges ledande tjänsteleverantörer konkurrerar i nätet på lika villkor vilket ger våra kunder både bättre pris och utbud jämfört med andra konkurrenter. Vårt uppdrag är att koppla upp kunder till ett av Sveriges främsta fibernät!

 

Rollen som teamledare

Vi söker dig som vill ha en nyckelroll och växa i takt med att bolaget växer. Tjänsten som teamledare innebär att du kommer ansvara för ett team inom direktförsäljning mot privatkunder. Det är en operativ tjänst där du förutom egen försäljning även utövar aktiv coachning av teamet på fält via sambesök, stöttning vid bokning av möten osv. Du håller i uppstartsmöten, har kontakt med nyckelpersoner i projektet och utbildar ditt egna team.

 

ACONIC erbjuder

Vi erbjuder dig en entreprenöriell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. En möjlighet att påverka din egen vardag och utveckla andra i din roll som ledare. Miljön är öppen, positiv med platt hierarki och korta beslutsvägar. Vi vill att vår personal ska trivas på ACONIC. Därför har vi bonusar, årliga utlandsresor och mycket mer.

 

Vem är du?

Vi ser att du är duktigt inom försäljning och haft en tidigare ledarroll. Alternativt en person med de rätta personliga egenskaperna och är redo för att ta på dig en ny utmaning. B-körkort krävs för tjänsten.

 

Personliga egenskaper

-Visar gott omdöme under tidspress och agerar trots begränsad information eller svåra omständigheter.

-Planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt för hela sin grupp. Sätter upp och håller tidsramar som är satta för gruppen.

-Tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår högre resultat på grund av detta.

-Brinner för att sätta upp höga mål och arbetar hårt för att hela gruppen uppnår dessa.

 

Tjänsten ligger på 40h per vecka. Lönen är provisionsbaserad kombinerad med garantilön. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse. Är du intresserad? Skicka in din ansökan snarast till tommy.erkki@aconic.se.