ACONIC – Söker en driven säljare som brinner för avslut!

Brinner du för kundmötet lika mycket som att göra affären? Är du redo att ta nästa steg i din karriär och även få jobba med likasinnade? ACONIC förstärker sin säljorganisation inför ett nytt spännande uppdrag.

ACONIC erbjuder
-En stark och attraktiv produkt kopplat till en av Sveriges bästa försäljningskolor
-En entreprenöriell miljö med goda utvecklingsmöjligheter
-Garantilön kombinerat med en brant provisionsmodell

Arbetsuppgifter
I rollen som projektledare är du delaktig i utbyggnaden av morgondagens infrastruktur och kopplar upp fastighetsägare till en av marknadens främsta fibernät. Som kundansvarig innefattar rollen delvis uppsökande försäljning där du ansvarar för att skapa nya affärer, från första mötet till leverans. Eftersom du äger hela processen från ax till limpa, finns det inget som begränsar dina möjligheter att nå avslut.
Utöver garantilön så erbjuder vi en provisionsmodell som likställas med ditt engagemang. Vi levererar förutsättningarna med en konkurrenskraftig produkt kombinerat med en brant lönekurva. Utöver detta har vi månadstävlingar i form av utlandsresor, bonusar, produkter, presentkort och mycket mer.

Vem är du?
Vi tror att du som söker är i början av din karriär och har som ambition att utvecklas inom försäljning. Du kanske har tidigare erfarenheter inom ett serviceyrke men är nu redo att ta klivet vidare till större affärer. Branscherfarenhet eller erfarenhet av en liknande roll är meriterande men inget krav. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter då bolaget är i en expansiv fas.

Personliga egenskaper
• Driven och engagerad i ditt arbete.
• Trygg, stabil och förhåller sig på rätt sätt anpassat till situationen.
• Självgående – Du tar eget ansvar för de uppgifterna som du står inför.
• Du brinner för att sätta upp höga mål och arbetar hårt för att uppnå dessa. • Duktig på att prioritera och strukturera.
• Prestationsorienterad och resultatinriktad

Om bolaget
ACONIC är ett ungt och dynamiskt säljbolag med gedigen erfarenhet inom försäljning och bemanning. Vi är specialister inom B2C, B2B, kanvas försäljning inom sektorerna retail, bygg, IT och telekom. Inom bolagets väggar finns över 20 års erfarenhet av rekrytering, coachning och försäljning.

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av försäljning B2B/B2C
Körkort
Egen bil

Typ av anställning: tillsvidare anställning

Löneform: garantilön + provision

Ansökan skickas till joakim.andersson@aconic.se alternativt 0736 50 03 53