ACONIC expanderar och söker tre säljare till våren 2018!

PROJEKTLEDARE – ACONIC – B2C
Är du en vinnarskalle som är i början av karriären och älskar att göra affärer? Vi söker en vass säljare som alltid vill hitta den bästa lösningen för kunden. Vi erbjuder dig en attraktiv produkt i en gränslös marknad och en fantastisk arbetsplats kopplat till en av Sveriges bästa försäljnings skolor.

Vårt uppdrag
Vår kund är en av Sveriges största fiberutbyggare. De har en unik position på marknaden i form av att deras infrastruktur är neutral och öppen. Det betyder att Sveriges ledande tjänsteleverantörer konkurrerar i nätet på lika villkor vilket ger våra kunder både bättre pris och utbud jämfört med andra konkurrenter. Vårt uppdrag är att koppla upp kunder till ett av Sveriges främsta fibernät.

Rollen som projektledare
Rollen som projektledare på ACONIC är en operativ roll som kräver ett stort engagemang. Innan projektledare besöker sina kunder gör ACONIC en gedigen research och förberedelse med målsättning att förenkla säljarens säljprocess och öka mängden varma kunder i sitt område. Eftersom du äger hela processen från ax till limpa, finns det inget som kan begränsa dina möjligheter att stänga en affär.

ACONIC erbjuder
Vi erbjuder dig en entreprenöriell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Som projektledare hos oss ingår du i ett team med 10 kollegor och håller till i fina, ljusa lokaler i Frösundavik, Solna. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platt hierarki och korta beslutsvägar. Vi vill att vår personal ska trivas på ACONIC. Därför har vi bonusar, årliga utlandsresor och mycket mer.

Vem är du?
Vi tror att du som söker är i början av din karriär och har som ambition att utvecklas inom försäljning. Branscherfarenhet eller erfarenhet av liknand roll är meriterande men inget krav. Du kanske har tidigare erfarenheter av ett serviceyrke, och är reda för större utmaningar. Körkort är meriterande.

Personliga egenskaper
• Driven och engagerad i ditt arbete.
• Trygg, stabil och förhåller sig på rätt sätt anpassat till situationen.
• Självgående och tar eget ansvar för de uppgifter man står inför.
• Brinner för att sätta upp höga mål och arbetar hårt för att uppnå dessa.
• Duktig på att prioritera och resultatinriktad.

Tjänsten ligger på 40h per vecka. Lönen är provisionsbaserad kombinerad med garantilön.

Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

kontakta direkt:
joakim.andersson@stadsnatsbolaget.se
0736 50 03 53